Excursie Imkervereniging De Heidebloem op 22 juni 2013

Graag nodigt het bestuur van Imkervereniging De Heidebloem haar leden, partners en introducees uit voor een boeiende excursie.

Op zaterdag 22 juni gaan we op stap naar de Kreislehrgarten met imkerij in Steinfurt.
Vervolgens gaan we ergens lunchen om vervolgens een bezoek te brengen aan het Lindearboretum in de buurt van Winterswijk.

Het is een dagexcursie met het vertrek rond 09.00 uur en terugkomst aan het eind van de middag.
De deelnemersbijdrage bedraagt € 10,00 per persoon (dit is incl. entreegelden, 2x koffie, gebak en lunch met consumptie).
Deelname is voor leden met partners.

Introducees zijn van harte welkom, doch deze betalen een deelnemersbijdrage van € 20,00 per persoon (dit is incl. entreegelden, 2x koffie, gebak en lunch met consumptie).

Reiskosten dienen onderling te worden geregeld, daar we met eigen vervoer gaan
Opgave bij René Pruysers via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag voor 1 juni).
Bij de opgave graag naam, e-mailadres, telefoonnummer (liefst 06-nummer) vermelden en aangeven of men met eigen vervoer reist en evt. meerdere inzittenden heeft of kan meenemen.

De deelnemersbijdragen kunnen bij vertrek contant worden betaald (graag met gepast geld)
Het vertrekpunt is de de Lourdeskerk aan de Sonderenstraat 55 te Haaksbergen.
Hier kunnen de achterblijvende auto’s en evt. fietsen vellig geparkeerd worden nadat de auto indeling is afgerond en we zullen vertrekken.

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met mij op.
Ik ben bereikbaar op 074-3494660 of 06-23433111. Of mail mij op bovenstaand adres.
Hopende op een grote deelname en een mooie en fijne excursie.

Groet René Pruysers,