Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Kort verslagje.

We waren met 10 personen aan het werk in het Bijenbos.
We moesten 500 bomen / struiken planten, een grote bult houtsnippers over de picknickplaats en het bijenleerpad verdelen en hier en daar wat snoeiwerk uitvoeren.
Dit hebben we binnen de gestelde tijd gefixed en in de pauze hebben we ons de appeltaart van Saskia goed laten smaken. Het weer heeft goed meegewerkt en het begon te regenen toen we naar huis konden keren.
Er hebben zich 2 mensen aangemeld via de NLdoet site. Deze 2 wisten wat hen te doen stond en wisten van aanpakken.

Al met al een geslaagde morgen.

NLdoet 2014 NLdoet 2014 NLdoet 2014