Info-en verkoopstand bijenvereniging bij Haaksbergse evenementen

Om inwoners van de gemeente Haaksbergen en toeristen kennis te laten maken met de imkerij en haar bijenproducten, is imkervereniging ‘de Heidebloem’ graag aanwezig op Haaksbergse evenementen, met een informatie- en verkoopkraam. Voor vragen over bijvoorbeeld ‘hoe het bijenhouden in zijn werk gaat’ en ‘over het leven van de honingbij’ kan men hier terecht. Ook worden bijenproducten verkocht variërend van honing en bijenwasproducten tot een assortiment van producten met honing als ingrediënt.

Organiseert u een evenement binnen de gemeente Haaksbergen waarvan u denkt dat bijenvereniging ‘de Heidebloem’ hierbij aanwezig dient te zijn? Neem dan even contact op met onze vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..